mandag 5. september 2011

Håndarbeids mani

Det er lenge siden jeg har skrevet her inne, men dere skjønner jeg har ikke tid! Jeg må jo produsere! Å alt tar jo så utrolig lang tid! Skulle ønske jeg var raskere... Men jeg må vel bare leve med den jeg er :-)
*
For det første har jeg vært på bruktbutikk å kjøpt meg ny hånd arbeids stol, jeg elsker den overalt, den er bare herlig :-) Jeg har ønsket meg en slik en lenge, og nå gjorde jeg virkelig et kupp. Kjøpte den på Ressursbua for kr 400,-! Den ser butikk ny ut og er ikke ned sittet eller noe .-) Lucky me!

Jeg har lagt frem litt av den siste tidens arbeid. Noen ull labber som jeg har bestilling på og kopphånduken til de tidligere heklede gryteklutene (mangler bare "fatafilla" nå så er det settet klart. I bakgrunnen på bordet ser dere en av de mange hånd arbeids kurvene mine. Det blå garnet skal bli en matros kjole som jeg har fått bestilling på.

Ellers har jeg heklet luer til mine barn, "Baggy luer" kalles de vist blant ungdommene :-)
Det morsomme med disse var at noen på jobb ville prøve å hekle de og ble helt hektet :-)
*
Ellers har jeg hatt inne bestilling på et "hente sett" 0-3 mnd som ble ferdig i kveld. Det ble ganske lekkert om jeg må si det selv.


Nei nå må jeg få lagt opp til den matros kjolen før jeg må legge meg, vi snakkes, ha en flott uke alle sammen

Klem

3 kommentarer:

 1. ÅÅÅ en slik stol vil jeg også ha:) Mye fint du lager:)

  SvarSlett
 2. Rå stilige luer :D og mye annet fint ,ikke rart du ikke har hatt tid til å blogge nei !
  Skikkelig lekker stol , har også vært å handlet "ny" Hånarbeidsstol på gjennbruksbutikken her . Ble faktisk 2 men de ser nok mere slitt ut en din ,men så er de gode å sitte i ,og har puff til opbevaring av håndarbeidet :D
  Hentesettet var jo bare så nydelig . Gosh ka flittig du e ...Klem

  SvarSlett
 3. Nydelig hentesett....God uke til deg også :-))

  SvarSlett