onsdag 14. september 2011

Kattens vern

I dag vil jeg fortelle dere litt om Kattens vern.

Jeg er så heldig å få være fosterhjem for Kattens vern i Molde. Å være fosterhjem vil si at du lar en katt få komme å bo hos deg til kattens vern finner et permanent hjem. De betaler alle utgifter du har med katten og holder tett kontakt med deg. Det du får er en katt som trenger deg, en katt som gir deg kos og varme. Du blir ikke bundet slik du blir med et eget dyr fordi katten er hos deg midlertidig.

Dette er den første katten vi hadde på besøk, Tigern. Trudi (hunden vår) og han ble kjempe venner.Han ble adoptert av en familie som elsket han overalt. Da han rømte satte de himmel og jord i bevegelse for å finne han igjen, dessverre er han ikke kommet til rette enda :-(


Akkurat nå har vi Scania på besøk. Hun er en voksen katt, veldig kjælen og bryr seg ikke om hun blir litt røft håndtert. Hun er ikke blitt venn med Trudi enda, men jeg regner med det går seg til om en uke eller to

  
De er ofte vanskeligere å omplassere voksne katter, "alle" vil jo ha et søtt lite nøste. Fordelen med en voksen katt er at du trenger mest sannsynlig vis ikke å kjøpe nye gardiner om 14 dager og du står friere til å reise bort en helg om du legger forholdene til rette.

Mange vil kanskje synes at det ikke er så lett å være fosterhjem til en katt. Man blir jo glad i dyrene å det er ikke bestandig så lett å gi de fra seg igjen. Mine barn og jeg har lært oss til å tenke på det som noe positivt. En katt har fått et nytt hjem og vi kan ta imot en ny som trenger litt TLC :-)

Her er Emir en tøff rakker som sjarmerte seg inn i en gutts hjerte <3

 Simba som fikk flytte til Sunndalen

 Tirill som ble kompisen til tunell pusen


 Laffen og Lurven bodde her midlertidig mens matmor skaffet seg ny leilighet


Som du ser er det mange som har vært innom og flere blir det nok. Håper mange leser dette og tenker seg om når de skaffer seg katt, kanskje kan DU hjelpe en katt som trenger deg :-)

Ta kontakt med Kattens vern i dag og meld deg som fosterfamilie eller for adopsjon.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar