onsdag 20. juli 2011

Heklede baby tøfler

Disse er såååååå søte! Bare må lage :-)

DSC_0448

Oppskrift og bilde hentet fra http://vakreverden.blogspot.com/

Viking

En av de tingene jeg er mest stolt av som jeg har laget må være runegenseren til min venn Runar. Jeg har selv designet mønsteret som består av Valknuten i midten og Fenrisulven på hver side. På armene er det Tors hammer. I tillegg er Runars navn skrevet i runer rundt kanten nede og nede på armene.

Genseren er strikket i Mor Aase superwash et holdbart godt garn. Genseren er i dag 1,5 år og har blitt brukt hver dag i to vintre, den er fremdeles like fin :-)

Utfordring!

NFI står for NyFødtIntensiv, et prosjekt jeg har lyst å være med på. 
Kanskje du har hørt om Amanda prosjektet? NIF går ut på det samme, nemlig å bry seg :-) Det er her snakk om å hekle/strikke sokker, votter, luer og tepper til premature barn på sykehus. Barnet og de pårørende får da litt ekstra varme og omtanke å miljøet rundt dem blir ikke bare hvitt. Av erfaring vet jeg hvor godt det er når noen bryr seg når man har små barn som er syke.

Min yngste datter på Ullevåll i desember -97 2 mnd gammel
Så da har jeg startet da. Jeg har gitt meg selv et løfte, for hvert håndarbeidsprosjekt jeg gjør ferdig skal jeg hekle eller strikke et teppe til NFI!

HERVED UTFORDRER JEG DERE ALLE TIL Å GJØRE DET SAMME!!!

Her er begynnelsen på det første teppet :-)

mandag 18. juli 2011

Hei alle sammen :-)

Er vel nå jeg skulle lagt ut bilder av alt jeg har jobbet med i det siste, men det får bli en annen gang. Dere skal få se et Cape jeg gjorde ferdig i dag. Oppskriften lastet jeg ned gratis fra DROPS. Jeg har brukt Mor Aase garn bomull/merinoull med krok nr 4. Har gjort litt egen justeringer for å endre størrelsen å det gikk helt greit. Oppskriften er forholdsvis enkel og de fleste vil kunne få til denne uten mye trening, men det er en fordel at du vet du hekler jevnt hvis ikke er det lett at trippelstavene og boblene blir ujevne og ikke så fine.

Jeg skal være med på Juli utfordringen til Pinnekroken :-) Der er det sjal (håper capen kan være med) som er i ilden nå og det neste er vesker.




Lykke til med utfordringen til alle deltakerne
Klem fra meg