onsdag 2. november 2011

Høsten, en travel tid!

Jeg har alt for mye jeg skulle ha gjort og for lite tid til å gjøre det jeg har lyst til. Regner med det er slik for noen å en hver. Jeg prøver derfor å nyte den tiden jeg har til håndarbeid og koser meg skikkelig med det :-) Å litt har jeg da jaggu fått gjort også da, finner ut av det når jeg begynner å gå igjennom bildene som har vært tatt :-)

For det første har jeg gjort noen innkjøp, hehe nei det var vel ikke noen nyhet jeg er ram til å handle håndarbeid ting. Garn vinde (hespetre som jeg liker å si) ble kjøpt for kr 300,- via facebook og nøste maskin ble innkjøpt for kr 160,- fra det store utland via ebay. Internett er en flott ting dere :-)

Ull labber går aldri av moten. dette er par nr 7, 8 og 9 av en bestilling på 10 par. Par nr 7 og 8 er faktisk i str. 50!!!Det 10 paret skal være litt spesielt så det kommer i et eget innlegg når de er ferdige. Som dere kanskje ser har jeg nå begynt å prøve meg på å strikke to labber samtidig på en rundpinne. Det funker flott så lenge du ikke har mer en en farge, men med flere farger ville jeg gått for en labb i gangen. Hvis du har lyst å prøve finner du fremgangsmåten her.


En hals og et skjerf er blitt til i samme garn, skjerfet har jeg dessverre ikke noe bilde av da min elskede rothøne av en datter ikke finner igjen skjerfet sitt :-(


To duker er blitt heklet fra samme mønster, men med litt endringer på den nederste. Den øverste er i lilla og var en gave til en venninne. Den nederste skulle bli en spise brikke men den ble litt for stor så jeg får prøve til igjen :-)Matroskjolen næremer seg ferdig, men med over 650 masker rundt kanten nede trodde jeg "aldri" jeg skulle komme i mål :-)

Til sist så er det dåpskjolen til Tine. Jeg elsker å hekle på den, den blir bare så lekker! Men jeg må prioritere å få ferdig ull labber og matroskjole først :-)

Håper dere får en flott høst alle sammen, så snakkes vi igjen :-)
3 kommentarer:

 1. Jøss!! Du har vært skikkelig effektiv!! Masse fint du har laget..gleder meg til å se matroskjolen og dåpskjolen ferdig :-)) Ha en fin kveld da :-)

  SvarSlett
 2. Flinke du! :)

  Pen spisebrikke også! Det er då ikkje så lenge sidan du snakka om å lage slik, og no er den allereie ferdig. Du er ram!

  SvarSlett
 3. Nei det ser jo ikke ut som du får gjort noe nei ;) He he ! Sliter med samme problemet som meg altså , masse prosjekt og allt for lite tid . Så spennende det hørtes ut å strikke to sokker på en gang :D Matroskjolen ser jo så lekker ut . Selvfølgelig kommer du i mål , hallo du er jo fammiliens strikkeguru nr 1 . Dåpskjolen ser jo utrolig lekker ut <3 Flinkesen !

  SvarSlett