søndag 3. november 2013

Glutenfrie paprikaboller av kyllingkjøttdeig

Jeg driver ikke bare med hekling og strikking, jeg lager også mat og mener at det er et håndarbeid også :-) På fredag fant jeg ut at jeg skulle lage kjøttboller i helga og for første gang valgte jeg kylling kjøttdeig. Jeg er av den litt trauste sorten og velger som oftest vanlig kjøttdeig men ikke denne gangen :-)

Du trenger:
800 gr kylling kjøttdeig
2 løk, finhakkes
3-4 gulrøtter, raspes
3 egg
5-6 ss potetmel
ca 1 dl vann
1 ts salt
3-4 ss paprikapulver
2-3 ss knorr grønsakskrydder
1 ss malt hvitløk
2 ss grillkrydder
2 ts pepper
1 ts mexikansk chilli


Bland alt godt sammen og form til små boller som du steker lett på pannen før du legger de i en kjele med vann hvor de får trekke litt.


Cherissa og Trudi venter og venter i håp om å få smake på noe :-)


Nam, mange gode paprikaboller :-)


Med glutenfri pasta og en hjemmelaget paprikasaus blir det en super middag :-)



God middag :-)